Intet billede af Per Bruun Brockhoff
19982020

Publikationer pr. år

Netværk

Rune Haubo Bojesen Christensen

  • Danmarks Tekniske Universitet
  • Christensen Statistics

Ekstern person

Hanne H.F. Refsgaard

  • Novo Nordisk
  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Alexandra Kuznetsova

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Inge Tetens

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Claus Thorn Ekstrøm

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Margit Dall Aaslyng

  • Danish Meat Research Institute

Ekstern person

Ernst Hansen

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Jeppe Matthiessen

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Tue Christensen

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Berit Worm Rothausen

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Lene F. Andersen

  • University of Oslo

Ekstern person

Barbara Vad Andersen

  • Aarhus Universitet
  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Charlotte Bernhard Madsen

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Grethe Hyldig

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Christine Borgen Linander

  • Danmarks Tekniske Universitet
  • Københavns Universitetshospital

Ekstern person

Cécile Bavay

  • L'Université Nantes Angers Le Mans
  • École supérieure d'agricultures d'Angers

Ekstern person

Astrid G Kruizinga

  • The Netherlands Organization for Applied Scientific Research

Ekstern person

Isabel de Sousa Amorim

  • Universidade Federal de Lavras
  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Sophie Birot

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Wender L. P. Bredie

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Amélie Crépet

  • French Agency for Food, Environmental and Occupational Health Safety

Ekstern person

Søren Bech

  • Bang & Olufsen A/S
  • Aalborg Universitet

Ekstern person

Ellen Trolle

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Lene Meinert

  • Danish Meat Research Institute
  • Københavns Universitet

Ekstern person

S. Peneau

  • ETH Zürich

Ekstern person

J. Nuessli

  • ETH Zürich

Ekstern person

Emira Mehinagic

  • L'Université Nantes Angers Le Mans

Ekstern person

Eva Honnens De Lichtenberg Broge

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Christian Dehlholm

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Isabelle Maître

  • L'Université Nantes Angers Le Mans

Ekstern person

Meelis Tikk

  • Aarhus Universitet

Ekstern person

Saeema Ahmed-Kristensen

  • Danmarks Tekniske Universitet
  • Imperial College London

Ekstern person

T. Naes

  • University of Oslo
  • NOFIMA FOOD (Matforsk)

Ekstern person

Ronan Symoneaux

  • L'Université Nantes Angers Le Mans

Ekstern person

S.B. Padkjær

  • Novo Nordisk

Ekstern person

Pernille Haugaard

  • Aarhus Universitet

Ekstern person

F. Escher

  • ETH Zürich

Ekstern person

Tormod Næs

  • NOFIMA FOOD (Matforsk)

Ekstern person

Berith F. Jensen

  • Danmarks Tekniske Universitet
  • Novo Nordisk

Ekstern person

Kaja Tikk

  • Aarhus Universitet

Ekstern person

Anja Pia Biltoft-Jensen

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Trine Porsgaard

  • Novo Nordisk

Ekstern person

B.F. Jensen

  • Novo Nordisk

Ekstern person

D. J. Best

  • The University of Newcastle, Australia

Ekstern person

C. Vind

  • Novo Nordisk

Ekstern person

O. Tomic

  • NOFIMA FOOD (Matforsk)

Ekstern person

Marta Perez Mata

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Rasmus Bro

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Derek V. Byrne

  • Aarhus Universitet

Ekstern person

P. Schlich

  • INRAE
  • Université de Bourgogne

Ekstern person

Camilla Hoppe

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Thomas Skov

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Margit Velsing Groth

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Daniel M. Ennis

  • The Institute for Perception

Ekstern person

Rosaria Romano

  • University of Calabria

Ekstern person

A. K. J. Gradel

  • Københavns Universitet
  • Novo Nordisk

Ekstern person

John M. Ennis

  • The Institute for Perception

Ekstern person

Jan Damsgaard

  • Copenhagen Business School

Ekstern person

Ib Skovgaard

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Anna Gradel

  • Københavns Universitet
  • Novo Nordisk

Ekstern person

Tina Hornbæk

  • Københavns Universitet
  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Anne Frølich

  • Bispebjerg Hospital

Ekstern person

Lise W. Frandsen

  • Københavns Universitet

Ekstern person

M. Visalli

  • INRAE
  • Université de Bourgogne

Ekstern person

Anette Bysted

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Per Møller

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Henrik Friis

  • Aarhus Universitet

Ekstern person

Mads Jespersen

  • FLSmidth A/S

Ekstern person

Inger T. Christensen

  • Novo Nordisk

Ekstern person

Line H. Mielby

  • Aarhus Universitet

Ekstern person

C. Peltier

  • Université de Bourgogne
  • INRAE

Ekstern person

Bo Munk Jørgensen

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Lars Hovgaard

  • Novo Nordisk

Ekstern person

Stina Frosch

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

L. F. Andersen

  • University of Oslo

Ekstern person

Sidsel Jensen

  • Aarhus Universitet

Ekstern person

Catalin M. Stancu

  • Aarhus Universitet

Ekstern person

Oliver Tomic

  • University of Oslo
  • NOFIMA FOOD (Matforsk)

Ekstern person

Jim Bellows

  • Kaiser Permanente

Ekstern person

H. Hoehn

  • Agroscope Wädenswil

Ekstern person

M. Larsen

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Heidi Kildegaard

  • Aarhus Universitet

Ekstern person

Magni Martens

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Lars Erichsen

  • Novo Nordisk

Ekstern person

Benjamin C. Remington

  • The Netherlands Organization for Applied Scientific Research

Ekstern person

Peder Bacher

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Stephen T. Buckley

  • Novo Nordisk

Ekstern person

J. W.C. Rayner

  • The University of Newcastle, Australia

Ekstern person

J. C.W. Rayner

  • The University of Newcastle, Australia

Ekstern person

Nina Eggers

  • Aarhus Universitet

Ekstern person

Hideyoshi Yanagisawa

  • The University of Tokyo

Ekstern person

R. Romano

  • University of Naples Federico II

Ekstern person

Berith Fredsted Jensen

  • Novo Nordisk
  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

R. Ribeiro de Lima

  • Universidade Federal de Lavras

Ekstern person

Camilla T. Damsgaard

  • Københavns Universitet

Ekstern person

J. Lykkesfeldt

  • Københavns Universitet

Ekstern person

H. Kraggerud

  • TINE R&D

Ekstern person

Martin Hefford

  • Hutt Valley District Health Board,

Ekstern person

Joseph L. Baumert

  • University of Nebraska

Ekstern person

Inga Thorsdottir

  • University of Iceland
  • Landspitali-University Hospital

Ekstern person

Jan Kloppenborg Møller

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Hye-Seong Lee

  • Ewha Womans University

Ekstern person

Ewelina Katarzyna Kotwa

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Mads F. Hjort

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Line Katrine Harder Clemmensen

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Camilla Bejerholm

  • Danish Meat Research Institute

Ekstern person

Nina Hagen

  • Novo Nordisk

Ekstern person

Helle Rootzén

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

M.A. Petersen

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Garmt B. Dijksterhuis

  • Københavns Universitet
  • Wageningen University & Research
  • University of Groningen

Ekstern person

Liisa Lahteenmaki

  • Aarhus Universitet

Ekstern person

Torben Seested

  • Novo Nordisk

Ekstern person

W.L.P. Bredie

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Søren Havelund Welling

  • Danmarks Tekniske Universitet
  • Novo Nordisk

Ekstern person

Liisa Lähteenmäki

  • Aarhus Universitet

Ekstern person

Henrik Siegumfeldt

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Erling Fundal

  • Fundal Consult

Ekstern person

M. Hersleth

  • NOFIMA FOOD (Matforsk)

Ekstern person

Lucas R.D. Jensen

  • FLSmidth A/S

Ekstern person

Pia Knuthsen

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

A. Vaag

  • Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC)

Ekstern person

Sofie Pødenphant

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

T. Seested

  • Novo Nordisk

Ekstern person

Jens Lykkesfeldt

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Jacob H. Nielsen

  • Aarhus Universitet

Ekstern person

L. Mielby

  • Danmarks Tekniske Universitet
  • Aarhus Universitet

Ekstern person

R.R. de Lima

  • Aalborg Universitet

Ekstern person

Kasper Kristensen

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Birgitte B. Budde

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Renato Ribeiro de Lima

  • Universidade Federal de Lavras

Ekstern person

Minh H. Truong

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Charlotte Bjergegaard

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Mads Nielsen

Professor

  • Københavns Universitet

Ekstern person

B. Sander

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Bo Friis Nielsen

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

K. Klemp

  • Københavns Universitet

Ekstern person

H. Lund-Andersen

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Lasse Engbo Christiansen

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Benny Jensen

  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person